12 Kasım 2013 Salı

Biz kimiz?

                               







MERVE KÜÇÜKALİOĞLU

1986 yılında doğan Merve, önce tüm okul yükümlülüklerini yerine getirdi, Yıldız Teknik Kimya Mühendisliği’nden 2008 yılında mezun olduktan sonra Ülker Bisküvi ’de profesyonel olarak çalışmaya başladı, hala da bu işle iştigaldir.Fotoğrafla ilk tanışması lise yıllarında aldığı ders ile oldu. Uzun yıllar filmli makineler ile çekim yaptıktan sonra dijital dünyaya adım atması kaçınılmaz oldu.Ülker Fotoğraf Kulübü'nün ilk üyelerinden birisi, birçok fotoğraf paylaşım sitesinde aktif kullanıcı ve Hayyam Çarşısı müdavimlerindendir. 




                                                
                                   
              
 NESLİHAN DOĞAN 

Yıllardan 1988, dünyaya gözlerini açan Neslihan, ilk – orta – lise derken üniversite yıllarında buldu kendini. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunudur. Ülker Bisküvi’ de profesyonel hayatına devam etmekte.
Fotoğrafla tanışmasına ön ayak olan sevgili babasıdır. Birçok kız çocuğu gibi ona Barbie bebek değil de hep yaratıcı hediyeler alındı. (elektrikli scooter, minyatür merdaneli çamaşır makinesi, motosiklet) Yurtdışı seyahatlerinin birinden de elinde Nikon makineyle çıkıp gelen babası kalbindeki fotoğraf aşkını ateşlemiş oldu. Şaşırmayın ama o da Ülker Fotoğraf Kulübü'nün ilk üyelerinden birisi, birçok fotoğraf paylaşım sitesinde aktif kullanıcı ve Hayyam Çarşısı müdavimlerindendir. 


Aynı zamanda ikiside Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü 1. sınıf öğrencileridir ;)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder